Tagdækning af professionel fagmand

Har du brug for tagdækning? Det skiftende vejr, vi har i Danmark, er hårdt for tagene. Hvis du har problemer med taget eller skal have nyt, så kan vi klare det. Vi klarer både de simple og de mere komplicerede opgaver med tagdækning for kunder i blandt andet Kværndrup, Odense, Faaborg, Svendborg og det øvrige Fyn. 

Vi kan foretage din tagdækning

Hos HP Tag er vi erfarne tagdækkere, som kan foretage en tagdækning på dit hus, hvad enten det er privat eller erhverv.

Vi udfører nye tagdækninger og renoveringsopgaver. Vi rådgiver om den rette løsning, om taget skal skiftes eller renoveres.

Vi arbejder kun i de bedste materialer

Vi bruger udelukkende de bedste materialer. Vi udfører tagdækning med tagfolie eller tagpap. Hvis du er tvivl, giver vi altid gode råd om, hvilken type der passer bedst til dit hus. Vi tilbyder tagpap i fire farvenuancer: Sort, kulsort, rød eller grøn.​

Du bestemmer selv, hvilken farve du vil have til at pynte dit hus. Listedækning er en god og flot løsning, hvis du ønsker et nyt tag. Denne tagdækning er egnet til både renovering af tag og lægning af nyt tag.

Vi er eksperter i dækning af tag

Vi er de bedste til at udføre tagdækning på Fyn, da vi hos HP Tag udelukkende foretager opgaver, som har med tage at gøre. Derfor laver vi tagdækning hver evig eneste dag - og vi er de bedste til det

Hvad koster tagdækning?

Er du interesseret i at høre om vores priser på taglægning, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne en konkret pris på din opgave, når vi har hørt lidt mere om den.

​Ring og hør mere på telefon 62 63 19 58 / 21 77 65 76 eller skriv til e-mail salg@hp-tag.dk.

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål​ eller brug for hjælp, kan du skrive til os.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser

​Vurderet 5.0 / 5.0 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Medlem af

Du har mulighed for at klage til

Byggeriets Ankenævn på dette link

Firmainformation

​HP-Tag ApS

CVR: 31780284

Kontakt

​Telefon: 62 63 19 58 / 21 77 65 76

E-mail: salg@hp-tag.dk