Tagfolie monteres af specialister

Hos HP Tag i Kværndrup er vi specialister inden for reparation, vedligeholdelse og montering af tagfolie. Vi har både private og erhvervskunder i områderne omkring Odense, Faaborg, Svendborg og resten af Fyn.

Mange fordele og anvendelsesmuligheder​

​Der findes mange forskellige typer inden for tagfolie, som har de samme anvendelsesmuligheder som tagpap. Tagfolie er desuden særligt velegnet til flade tage, og vi anvender højelastisk tagfolie.

En af de helt klare fordele ved tagfolie er, at det har en minimal lukketid på taget, og det er dermed også særligt velegnet til det danske klima, hvor taget udsættes for lidt af hvert i løbet af året

Folien har et skridsikkert mønster og fås i flere forskellige farver. Derudover kan tagfolie anvendes til mange ting ud over taget.

Man kan for eksempel bruge det til at renovere vandtanke, så der ikke kommer bakterier i tanken, eller man kan bruge det til at etablere en sø i haven, havebassiner, årer m.m.

Vi står også gerne for specialopgaver.

 

Hvad koster tagfolie?

​Vores priser for tagfolie afhænger i høj grad af din opgaves karakter. Kontakt os gerne på telefon 62 63 19 58 / 21 77 65 76 eller e-mail salg@hp-tag.dk for en konkret pris på din opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. 

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål​ eller brug for hjælp, kan du skrive til os.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser

​Vurderet 5.0 / 5.0 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Medlem af

Du har mulighed for at klage til

Byggeriets Ankenævn på dette link

Firmainformation

​HP-Tag ApS

CVR: 31780284

Kontakt

​Telefon: 62 63 19 58 / 21 77 65 76

E-mail: salg@hp-tag.dk