Få foretaget et gratis tageftersyn

Hvis du har et gammelt tag med tagpap, er det vores erfaring, at det typisk holder cirka 20-25 år. Derfor er det en god ide at få foretaget et gratis tageftersyn af husets tagpap.

​Der undersøger vi, om tagets samlinger er defekte, og om inddækninger er revnet, da vand i så fald kan trænge igennem taget. Vores tagdækker holder til i Kværndrup, men kører også ud til kunder i blandt andet Odense, Faaborg, Svendborg og det øvrige Fyn. 

Utætte ovenlysvinduer og hætter kan forårsage fugt

For at vurdere omfanget af renovering, undersøger vi din eksisterende tagpap, tagbelægning, tagafløb, gennemføring m.m. Vi undersøger f.eks., om tagkonstruktionerne har korrekt og tilstrækkelig udluftning, så dit hus udluftes rigtigt. Ved korrekt udluftning minimerer du risikoen for råd og svamp i tagkonstruktionerne.​

​​Hvad koster et tageftersyn?

Vores tageftersyn er helt gratis og uforpligtende.

Bestil et eftersyn af tag hos os og modtag et tilbud inden for 14 dage.​

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du ønsker at bestille et tjek af dit tag. Du kan enten ringe til os på telefon 21 77 65 76 / 21 77 65 76, eller du kan skrive til vores e-mail salg@hp-tag.dk​. 

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål​ eller brug for hjælp, kan du skrive til os.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser

​Vurderet 5.0 / 5.0 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Medlem af

Du har mulighed for at klage til

Byggeriets Ankenævn på dette link

Firmainformation

​HP-Tag ApS

CVR: 31780284

Kontakt

​Telefon: 62 63 19 58 / 21 77 65 76

E-mail: salg@hp-tag.dk