Tagdækning af professionel fagmand

​Har du brug for tagdækning? Det skiftende vejr, vi har i Danmark, er hårdt for tagene. Hvis du har problemer med taget eller skal have nyt, så kan vi klare det. Vi klarer både de simple og de mere komplicerede opgaver med tagdækning for kunder i blandt andet Kværndrup, Odense, Faaborg, Svendborg og det øvrige Fyn.

Vi kan foretage din tagdækning

Hos HP Tag er vi erfarne tagdækkere, som kan foretage en tagdækning på dit hus, hvad enten det er privat eller erhverv. Vi udfører nye tagdækninger og renoveringsopgaver. Vi rådgiver om den rette løsning, om taget skal skiftes eller renoveres.

Vi arbejder kun i de bedste materialer

Vi bruger udelukkende de bedste materialer. Vi udfører tagdækning med tagfolie eller tagpap. Hvis du er tvivl, giver vi altid gode råd om, hvilken type der passer bedst til dit hus. Vi tilbyder tagpap i fire farvenuancer: Sort, kulsort, rød eller grøn.​ Du bestemmer selv, hvilken farve du vil have til at pynte dit hus. Listedækning er en god og flot løsning, hvis du ønsker et nyt tag. Denne tagdækning er egnet til både renovering af tag og lægning af nyt tag.

Vi er eksperter i dækning af tag

Vi er de bedste til at udføre tagdækning på Fyn, da vi hos HP Tag udelukkende foretager opgaver, som har med tage at gøre. Derfor laver vi tagdækning hver evig eneste dag - og vi er de bedste til det.​

Hvad koster tagdækning?​

Er du interesseret i at høre om vores priser på taglægning, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne en konkret pris på din opgave, når vi har hørt lidt mere om den. ​Ring og hør mere på telefon 6263 1958 / 2177 6576 eller skriv til e-mail salg@hp-tag.dk.

få et tilbud på tagarbejde

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

HP Tag ApS er dækket af Byg Garanti - din garanti for et veludført stykke arbejde.

30 års erfaring med tagarbejde

Vi har erfaring til at løfte din opgave, og vi tilbyder alle former for tagarbejde.

landsdækkende Kvalitet og service

Vi går højt op i kunderelationer, og yder kompetent rådgivning og service.

Hvad koster en tagrenovering?

Vores priser afhænger i høj grad af opgavens størrelse og karakter. Ønsker du en konkret pris på renovering af dit tag, er du meget velkommen til at kontakte os med flere informationer, så vi kan udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også et uforpligtende tageftersyn.

Kontakt os på telefon 2177 6576 eller e-mail ​salg@hp-tag.dk.​ Du kan også benytte kontaktformularen her og sende os din opgave.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HP Tag ApS 

Kildetoften 34, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 31780284

Kontakt os

Telefon: +45 2177 6576

E-mail: salg@hp-tag.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5.0 / 5.0 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook